21. 9. 2020

12 let starostkou v Kladrubech

12 let byla starostkou Kladrub. Tím dokazuje, že Strana zelených je stranou zdravého rozumu, že město lze vést bez korupce a skandálů. Městečko vzkvétá a je o něm vědět.

Netají se tím, že pro ni v politice není alternativa: jedině Zelení programově nabízejí opravdu rovné příležitosti pro ženy i muže. Ona sama je důkazem, že moderně uvažující žena dokáže oslovit voliče ve velkém.

Dobře zná rozdíl mezi životem na venkově a životem ve městě. Rozvoj regionu podle ní závisí především na dostupné dopravě, rozvoji školství a podpoře místního podnikání. Rozvoj měst a obcí však musí probíhat po široké diskusi s občany, jejichž názory musí mít váhu. Občané se nesmí dozvídat o záměrech o rozvoji jejich území jako poslední.

Profil

Právnička se zaměřením na právo samospráv, podnikové právo, družstevní právo a právo SVJ

Starostka města Kladruby v letech 2006 – 2018

Aktivní účast ve spolcích a sdruženích – MAS Český západ, Mikroregion Stříbrsko, Sdružení obcí Černošín, Geopark, Euregio Egrensis

Vdaná, 2 děti, 49 let

Zájmy, záliby:

Cestování po vlastech českých (miluji naše památky) i zahraničí (mám ráda moře), literatura (hlavně severské krimi a česká současná próza, rodina, přátelé, pes

3xPRO

Proč volit Svatavu Štěrbovou?

1. Za 12 let působení v lokální politice dokázala, že Strana zelených je stranou zdravého rozumu, že město lze vést bez korupce a skandálů. Pod jejím vedením malé městečko vzkvétá a je o něm vědět široko daleko.
  2. Ukazuje, že Strana zelených je stranou moderních žen.
  3. Dokáže lidi spojovat a ne rozdělovat.

Více na: www.svatava2020.cz